Groepenkast uitbreiden

Uw Groepenkast uitbreiden?

In een woning of een bedrijfspand is er altijd een groepenkast aanwezig. Dit is namelijk de locatie waar de stroom op binnenkomt. De groepenkast zorgt ervoor dat de stroom verdeeld wordt over verschillende groepen. Wanneer er te veel apparaten op hetzelfde moment stroom nodig hebben, wil het nog wel eens gebeuren dat er een stop uit slaat. U heeft vast wel eens meegemaakt dat er opeens een stop uit slaat. Dit komt omdat er teveel apparaten op hetzelfde moment stroom nodig hebben. Als beveiliging zal er dan een stop uit slaan. Vooral zien wij in oudere woningen dat dit soort problemen vaak voorkomen. Dit komt omdat er te weinig groepen zijn in de groepenkast. Uw groepenkast uitbreiden is daarom verstandig om dit soort problemen tegen te gaan.

groepenkast-uitbreiden

Werkzaamheden aan de groepenkast

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? Bent u op zoek naar een elektricien in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en omgeving? ETB Dick Olsthoorn zorgt ervoor dat uw groepenkast wordt gecontroleerd, gerepareerd of op een vakkundige manier wordt uitgebreid. Wij staan altijd voor u klaar voor vragen over uw groepenkast. In het geval van een storing kunt u ons zelfs 24/7 bereiken. Wij zullen direct het probleem oplossen zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw elektriciteit.

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.
[custom_button text=”Vrijblijvend offerte aanvragen” title=”Custom Button” url=”http://www.dickolsthoorn.nl/contact/” size=”large” bg_color=”#00AA77″ Text_color=”#00000″ align=”center” target=”_self”]

Geef een reactie