Onderhoud en service

Onderhoud en service

Door het inschakelen van ETB Dick Olsthoorn, bent u verzekerd van goede, gedegen elektrotechnische systemen op maat. Installaties die voldoen aan alle wettelijke kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Om in optimale conditie te blijven, moeten de installaties regelmatig onderhouden worden. Onze ervaren elektriciens staan klaar om onderhoud te plegen, reparaties te verrichten en storingen op te lossen. Ook voor service en onderhoud bent u bij ERB Dick Olsthoorn aan het juiste adres.

Preventief onderhoud

Gebrekkig onderhoud vergroot het risico op storingen, terwijl regelmatig onderhoud noodsituaties en dure reparaties voorkomt. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw installaties en systemen ook in de toekomst optimaal te laten functioneren. Dit verlengt bovendien de levensduur van installaties.

Service

Doet zich een storing of noodsituatie voor? ETB Dick Olsthoorn staat voor 24/7 service. Storingen zijn helaas niet 100% uit te sluiten. Wij staan voor u klaar, telefonisch of op locatie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Reparaties en (planmatig) onderhoud uitvoeren
  • Controle en beheer van installaties
  • Keuring en inspectie van elektrotechnische installaties
  • Installaties aanleggen, vervangen, uitbreiden en aanpassen
  • Vervangingsadviezen geven
  • Elektrotechnische storingen oplossen
  • 24/7 bereikbaarheid en service bij noodsituaties

 

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.
[custom_button text=”Vrijblijvend offerte aanvragen” title=”Custom Button” url=”http://www.dickolsthoorn.nl/contact/” size=”large” bg_color=”#00AA77″ Text_color=”#00000″ align=”center” target=”_self”]