Intercomsystemen

Intercomsystemen voor bedrijven en particulieren

Intercomsystemen maken het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een beeldverbinding, spreekverbinding of luisterverbinding. Intercomsystemen zijn zeer belangrijk voor de beveiliging van een bedrijfspand, gebouw of woning. U kunt namelijk van afstand horen en zien wie er voor de deur staat. Intercomsystemen van ETB Dick Olsthoorn kan voor verschillende doelen worden ingezet zoals:

  • Kantoorgebouwen
  • Appartementencomplexen
  • Woningen
  • Bedrijfspanden
  • Industrieterreinen
  • Flats

intercomsystemen

Binnen kantoorgebouwen en grote gebouwen zijn intercomsystemen van grote waarde. Het toezicht op de bezoekers kan op deze manier goed bijgehouden worden. Bij de ingang van het gebouw kan er een keuze gemaakt worden voor het bedrijf dat een persoon wilt bezoeken. Ook in flats en appartementencomplexen worden veel intercomsystemen gebruikt, omdat de bewoners door de omvang van het gebouw niet kunnen zien wie er aanbelt. Elke bewoner kan door middel van een druk op de knop aangesproken worden. De bewoner kan de bezoeker vervolgens horen en zien.

Met de intercomsystemen van ETB Dick Olsthoorn vermindert u ook het vandalisme binnen een gebouw.

Intercomsystemen kunnen worden gecombineerd met een toegangscontrolesystemen. Door gebruik van bijvoorbeeld een digitale sleutel en een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Hierdoor is eventueel een aanwezigheidsregistratie mogelijk. Tevens zijn deze oplossingen zeer geschikt voor mensen in een rolstoel of ouderen met een scootmobiel.

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.
[custom_button text=”Vrijblijvend offerte aanvragen” title=”Custom Button” url=”http://www.dickolsthoorn.nl/contact/” size=”large” bg_color=”#00AA77″ Text_color=”#00000″ align=”center” target=”_self”]

Geef een reactie