Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties

U kunt bij ETB Dick Olsthoorn terecht voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van licht- en krachtinstallaties voor zowel particulieren als bedrijven.

Standaard lichtinstallaties (230 V)

Hoeveel aansluitingen zijn noodzakelijk voor de nieuwe machine in uw garage? Hoeveel contactdozen moeten in mijn nieuwe keuken komen? Hoe regelen we lichtpunten in onze nieuwe serre? Wij geven u graag advies en verzorgen de installatie van uw elektrische aansluitingen. Dit doen we voor bedrijven maar ook bij u thuis.

licht- en krachtinstallaties 1

Krachtinstallaties (400 V) bij bedrijven

Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf als de stroom uitvalt? Misschien vraagt de machine die net aan uw machinepark is toegevoegd iets meer dan verwacht of staat er net één computer te veel aan? Steeds meer apparaten zijn in toenemende mate afhankelijk van uw stroomvoorziening. Een betrouwbare licht- en krachtinstallatie is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. ETB Dick Olsthoorn beschikt over de kennis en ervaring om licht- en krachtinstallaties te installeren bij ieder bedrijf. Onze elektriciens bekijken – samen met u – wat u nodig heeft voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Voor eventuele storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

licht- en krachtinstallaties 2

Krachtinstallaties (400 V) in woningen

Een whirlpool, sauna of zwembad in uw huis. Deze luxeartikelen verbruiken meer vermogen dan u standaard heeft. Daarvoor is een krachtinstallatie onmisbaar. ETB Dick Olsthoorn adviseert en realiseert aanvullende stroomvoorzieningen in uw woning zodat u zorgeloos blijft genieten.

 

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.
[custom_button text=”Vrijblijvend offerte aanvragen” title=”Custom Button” url=”http://www.dickolsthoorn.nl/contact/” size=”large” bg_color=”#00AA77″ Text_color=”#00000″ align=”center” target=”_self”]