Hoofdzekering vervangen

Hoofdzekering vervangen

ETB Dick Olsthoorn heeft zegelrecht van diverse energiebedrijven in de omgeving. Dit houdt in dat wij bij een defecte hoofdzekering de zegels mogen verbreken, de hoofdzekering vervangen door een nieuwe zekering van dezelfde waarde en dat wij de kast opnieuw mogen voorzien van door het energiebedrijf goedgekeurde en traceerbare zegels.

ETB Dick Olsthoorn zegelrecht

Het zegelrecht is bedrijfsgebonden. Indien u een nieuwe zegel ontvangt, dan wordt deze aangebracht met een zegeltang van het bedrijf. De zegeltang bevat een stempel met een bedrijfsnummer van ETB Dick Olsthoorn. Aan de hand van deze stempel is door het energiebedrijf eenvoudig te achterhalen wie het zegel heeft aangebracht en er kan op die wijze geen misbruik worden gemaakt van deze bevoegdheid.

Het zegelrecht biedt enkel het recht tot het spanningsloos maken en het vervangen van een doorgebrande zekering. Het geeft geen recht tot het verzwaren van de hoofdzekering of andere aanpassingen onder de Kwh-meter.

 

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.
[custom_button text=”Vrijblijvend offerte aanvragen” title=”Custom Button” url=”http://www.dickolsthoorn.nl/contact/” size=”large” bg_color=”#00AA77″ Text_color=”#00000″ align=”center” target=”_self”]