Inbraakbeveiliging systeem

Laat uw bedrijfspand of woning voorzien van een inbraakbeveiliging systeem.

Met een inbraakbeveiliging systeem van ETB Dick Olsthoorn houd u ongewenste bezoekers buiten de deur, wie wil dat nou niet?

Met een inbraakbeveiliging syteem kunt detecteren, signaleren, registreren en eventueel melden aan de alarmcentrale. Het inbraakbeveiliging systeem van uw bedrijfspand of woning kan op verschillende mogelijkheden ingezet worden. Er kan namelijk gebruik gemaakt worden van bekabelde systemen, maar ook van draadloze systemen.

Alarmsystemen bestaan uit:

  • bewegingsmelders,
  • raamcontacten,
  • deurcontacten
  • glasbreuksensors.

inbraakbeveiliging systeem

Deze detectoren worden op de juiste manier aan uw bedrijfspand of woning geplaatst. Wanneer een persoon ongewenst uw bedrijfspand of woning binnen komt dringen, neemt de detector van uw inbraakbeveiliging systeem een verandering waar en activeert per direct een alarmsirene. De alarmmelding wordt dan door gestuurd naar een bemande alarmcentrale.

Heeft u interesse in één van de diensten van ETB Dick Olsthoorn. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

ETB Dick Olsthoorn

Venestraat 83
2266 AX Leidschendam

Tel : 070-3201178
Mob : 06-54217178
Mob : 06-27381399
Fax : 070-3179183

www.dickolsthoorn.nl
info@dickolsthoorn.nl

Werkgebied 20 km rond Den Haag

De Lier, Delft, Hoek van Holland, Honselersdijk, Leiden, Leidschendam, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, Nootdorp, Wateringen, Loosduinen, Kijkduin